Kvarteto černých čajů

Do kvarteta černých čajů jsme pro vás vybrali čtyři klasické speciality z černých čajů: Silně aromatickou cejlonskou směs drobných lístků (čaj č. 5), špičkový výběr Darjeeling z prvního sběru SFTGFOP1 (čaj č. 13), východofrískou směs drobných lístků se zlatými špičkami a typicky kořeněným charakterem (čaj č. 16) a raritu Darjeeling z druhého sběru (čaj č. 19) s plnou chutí, vysoce aromatické a s jemným květinovým nádechem.

Příprava

Čaj č. 5: 1 zarovnaná čajová lžička na šálek, zalijte vroucí vodou. Doba louhování 3 minuty

Čaj č. 13: 1 plná čajová lžička na šálek, zalijte vroucí vodou. Doba louhování 3–5 minut

Čaj č. 16: 1 zarovnaná čajová lžička na šálek, zalijte vroucí vodou. Doba louhování 3–4 minuty

Čaj č. 19: 1 plná čajová lžička na šálek, zalijte vroucí vodou. Doba louhování 3–5 minut

Skladování

Čaj je choulostivý přírodní výrobek. Proto jej skladujte na chladném a suchém místě mimo silně aromatické produkty. Dobře uzavíratelné čajové dózy jsou ideální ke skladování nebo jako drobný dárek pro milovníky čaje.

Složení

Černý čaj


Co chcete nyní udělat?


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.