Dallmayr Crema a Espresso d'Oro

Rozdíl je v krémové
konzistenci

21 – 22 – 23 – 24… Celé čtyři vteřiny musí krémová pěna zvaná crema na espressu udržet lžičku cukru dříve, než ji pomalu propustí do šálku. Zkuste to! Zrna našich tří kávových specialit Dallmayr Crema d’Oro, Crema d’Oro intensa a Espresso d’Oro jsou vybrány tak, aby vytvořily prvotřídní požitek z krémové konzistence a jsou dlouho a pečlivě praženy.

Rozmanitost chutí v jejich proměnách

Ti, kteří spojují značku Dallmayr vždy jen s řadou prodomo, znají jen jednu naši stránku. Umění našich odborníků na pražení kávy spočívá v přizpůsobení surové kávy požadavkům zákazníků. Vytvořit z jednoho a téhož původního produktu celou řadu chutí, které nadchnou každého – přesně tohle nás na kávě fascinuje.

Na cestě za novými světy kávy. Objevitelské výpravy za horizont.

Pravidla byla dřív jednoduchá: Čím severnější kout Evropy, tím světlejší byly upřednostňované druhy kávových zrn. Například pouze v Itálii milovali lidé z nejjižnějších částí země zrna k přípravě espressa tmavší než třeba obyvatelé jižního Tyrolska. Dnes se zvyklosti spojené s kávou změnily. Oblíbené odrůdy již nelze od sebe dělit, svět kávy se promíchal. Někteří z nás si po ránu rádi dají například praženou kávu z french pressu, v poledne si dopřejí Café Crème a večer espresso.

S každou změnou rozšiřujeme své horizonty v poznání kávy a vytváříme nové trendy. V řadě produktů spojených s kávou Dallmayr Crema d’Oro se spojuje obvyklá vysoká kvalita našich pražíren s „chutí jihu“. Mimořádná směs, o které budou milovníci kávy s plně automatickými kávovary mluvit s nadšením.

Perfektní pěna
crema

Rady našich mistrů kávy

Při přípravě kávy v plně nebo částečně automatických kávovarech musí za 3 až 5 vteřin vytékat Café Crème nebo espresso v rovnoměrném zpěněném proudu. Jakmile je proud kávy na konci spíše vodový, odstraňte šálek, protože právě teď jsou ve větší míře vyplachovány hořčiny.


Co chcete nyní udělat?

Koupit v e-shopu
k chuťovému profilu

TAK DOBŘE
ZNÍ KÁVA

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.