ZATLAČ!

Bodum French Press

Čisté aroma.
Čistý požitek.

Metoda přípravy kávy pomocí french pressu je tím správným řešením pro všechny, kteří chtějí ještě více přijít na stopu vůně kávy. Požitek začíná už během přípravy. Vidíte, cítíte a vnímáte kávu ještě předtím, než ji pomalu ručně nalijete z konvice do šálku. Postupně doléváte horkou vodu, která se v okamžiku, kdy se obě složky vzájemně dotknou, mění ve vynikající kávu. Rozvine se čisté aroma.

Po zhruba čtyřech minutách vyluhování pomalu zatlačíte sítkem hrubě mletou kávu směrem ke dnu. Požitek ve své nejryzejší podobě je hotov. Není divu, že řada expertů považuje metodu přípravy kávy pomocí french pressu za nejlepší způsob.

Zde vám představíme přehled kompletní palety chutí kávy Dallmayr pro přípravu ve french pressu. Pokud se chcete ponořit do světa chutí ještě hlouběji, stačí kliknout na příslušné balení. V e-shopu můžete přímo objednávat všechny druhy.


Dallmayr prodomo

obecně známá, plně aromatická a kořeněná
Prodomo pro french pressy

prodomo bez kofeinu

harmonická, s plným aroma, bez kofeinu
Prodomo bez kofeinu pro french pressy

French Press Selection

harmonická a aromatická, lehký květinový nádech
Výběr pro french pressy

Kávové rarity

z trvale udržitelného zemědělství
koupit v e-shopu


JANE GOODALL
ŽIVĚ U DALLMAYR

Kávové rarity
Vždy dobré

Kvalitní káva
Z pěstitelských oblastí s trvale udržitelnou výrobou

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.