RODILÝ ITAL

Espresso
jako od maminky

V Itálii patří strohá kafetiéra z hliníku nebo nerezové oceli
k neodmyslitelné výbavě domácnosti. Sestává ze tří částí a staví se přímo na plotnu. Do spodní části přijde voda, do sítka jemně namletá káva.

Při zahřívání vody vzniká přetlak, který vede vodu svislou trubičkou směrem nahoru. Voda přitom proniká mletou kávou a dostává se jako hotová káva do horní části, do konvičky. Výsledkem je silná káva bez pěny crema, protože tlak vznikající při této metodě přípravy není dostatečně silný.

Zde vám představíme přehled kompletní palety chutí specialit espresso Dallmayr pro přípravu v kafetiéře. Pokud se chcete ponořit do světa chutí ještě hlouběji, stačí kliknout na příslušné balení. V e-shopu můžete přímo objednávat všechny druhy.


Espresso Monaco

Plná a jemně trpká
Espresso Monaco pro presovače


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.