To nejlepší od nejlepších

Seznam obchodů s delikatesami po celém světě by byl bez společnosti Dallmayr nemyslitelný. Vybranou kulturu stolování a nápojů v naší tradiční firmě pouze nepředvádíme, my touto kulturou žijeme. Prvotřídní kvalita a služby pro nás znamenají povolání a vášeň. Každý den.

Jemný rozdíl

V období, ve kterém roste nabídka produktů, je nezaměnitelnost stále důležitější. Kvalita jako rozlišovací znak je dobrým začátkem. Ve společnosti Dallmayr se odjakživa stává součástí mimořádného chuťového zážitku také vášeň spojená s láskou k detailu. Díky tomu všemu je značka Dallmayr cenná.

Po stopách špičkové kvality

Naši nákupčí neustále hledají to nejlepší z nejlepšího. Navštěvují specializované veletrhy, vyhledávají tajné tipy a zkoumají nové mimořádné produkty.

Zatímco naši nákupčí vín neustále hledají vynikající vinice, vydávají se jiní nákupčí do Bretaně za ústřicemi nebo na čajové plantáže Darjeelingu a naši odborníci na kávu do hor Papuy-Nové Guiney, aby vyhledali vzácné kvalitní produkty.

Živá tradice

 

Káva je i dnes v mnichovském sídle stále nabízena z cenných porcelánových nádob vyrobených nymfenburskou manufakturou a vážena na antických mincířích. Stejně je tomu i hned vedle v oddělení čajů. Každé oddělení má svůj vlastní šarm, vypráví svůj vlastní příběh.

Naši experti a odborníci předávají své zkušenosti z generace na generaci. Svůj smysl pro rozpoznání kvality, objevení něčeho mimořádného a zachování toho, co dělá výrobky Dallmayr výjimečnými. U kávy je to navíc připravenost komponovat různé chuťové směry odrůd Dallmayr a umění pražení, které z kávy Dallmayr připraví prvotřídní požitek.

Optimální aroma

Náš první odborník na kávu a spolumajitel firmy Dallmayr Konrad Werner Wille stál u pražícího stroje už před 80 lety a experimentoval tak dlouho, dokud nebyl zcela spokojen s výsledkem.

Tento „duch“ stále ještě naplňuje kávu Dallmayr. Naši mistři pražení se nespokojí s prvním dobrým výsledkem. Z každého zrnka chtějí vydobýt optimální aroma.

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.